Grafisch ontwerpbureau

Over Sacha

Diensten

Made by Sacha is een klein grafisch ontwerpbureau dat dagelijks met veel plezier werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Flexibel, eigentijds en veelzijdig, van logo tot magazine, van website tot slogan. Heldere communicatie vanuit een eigenzinnig en sterk concept. Vormgeving waarbij typografie en beeld elkaar versterken.
Na mijn havo-diploma ben ik Reclame- & Presentatietechnieken gaan studeren aan het Sint Lucas in Boxtel. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als vormgever bij diverse reclamebureaus en uitgeverijen, heb ik besloten om voor mezelf aan de slag te gaan en heb ik Made by Sacha opgericht. Ik werk vanuit mijn studio, maar kan, indien gewenst, ook bij u op locatie mijn werkzaamheden verrichten. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe uitdagingen en opdrachtgevers, waarmee ik met enthousiasme en plezier kan samenwerken.
Made by Sacha heeft diverse grafische uitingen gemaakt: complete huisstijlen met logo, visitekaartje, briefpapier, enveloppen en website, maar ook losse ontwerpen zoals magazines, brochures, advertenties, kaartjes, posters, etc. Voor een goede indruk bekijk de portfolio. En spreekt het u aan, kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie...