Werkwijze

Kennismaking

Made by Sacha maakt graag een afstpraak met u voor een oriënterend gesprek. Naar aanleiding van onze kennismaking, waarin uw wensen en vragen naar voren komen, ontvangt u een passende offerte.

Conceptvorming

Na uw akkoord van de offerte start Made by Sacha met de conceptvorming of het ontwerptraject van de opdracht. Afhankelijk van de soort opdracht zijn vervolggesprekken nodig voor het concretiseren van de opdracht en het helder te krijgen van het concept.

Ontwerp

De omvang van de opdracht bepaalt het aantal tussenevaluaties en voorstel- en correctierondes. U krijgt bij een nieuw product meerdere voorstellen gepresenteerd waarvan er één wordt uitgewerkt in een concreet ontwerp. Of u krijgt één uitgewerkt voorstel te zien, afhankelijk uw wensen en van het type opdracht.

Realisatie

De realisatie van het eindproduct wordt in gang gezet bij bijvoorbeeld een drukker of programmeur. De begeleiding hiervan is in handen van Made by Sacha, tenzij anders is afgesproken.

Partners

Hoewel ik op het vlak van grafische vormgeving van alle markten thuis ben, kan samenwerking met anderen soms nodig en nuttig zijn. Vooral als andere specialismen om de hoek komen kijken. Daartoe beschik ik over een netwerk van webdevelopers, redacteuren, fotografen en drukkerijen.